Wordt het geen tijd om uw CV-ketel te vervangen?

cv ketel vervangen
Blog

Uw CV-ketel is ongetwijfeld één van de meest onmisbare installaties in huis. Elk jaar helpt hij u opnieuw de winter door. Vaak staan we er niet zo bij stil, totdat zich mankementen voordoen. Want wat dan? Een monteur bellen ligt voor de hand, maar soms is het vervangen van uw ketel een beter idee.

Drie redenen om uw ketel te vervangen

cv ketel vervangenEr zijn drie belangrijke aanwijzingen dat uw ketel aan vervanging toe is. Allereerst de levensduur van uw CV-ketel. Is deze tegen de 15-18 jaar oud, dan zit hij aan het einde van zijn levensduur. Een tweede reden is dat een verouderde ketel een aanslag kan zijn op uw energierekening. Hij verbruikt soms wel 15-20% meer energie, en kost u al gauw 300 euro per jaar meer. Tot slot wilt u natuurlijk van uw ketel op aan kunnen. Als u regelmatig een monteur moet laten komen, is dat niet goed voor uw portemonnee en ook niet voor uw wooncomfort.

Meer informatie?

Herkent u uw ketel in het bovenstaande profiel? Overweeg dan eens een nieuwe hoogrendementsketel. Dan bent u zeker van uw warmte, comfort én van een lage energierekening. Een nieuwe ketel betaalt zichzelf terug! Wilt u meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan!

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button