Over ons

SLD Loodgieters is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Lelystad. Wij bieden een breed scala aan diensten: van het aanleggen van waterleidingen, tot het onderhoud aan uw CV-ketel. U kunt het zo gek niet bedenken, of onze deskundige vaklieden lossen het voor u op! Door onze jarenlange ervaring en ons vakkundig personeel wordt uw probleem altijd zorgvuldig en met de beste materialen opgelost.

Spoedservice

Veel werkzaamheden voor een loodgieter kunt u tijdens kantoortijden uit laten voeren. Er zijn echter ook situaties waarin de hulp van onze spoedservice in Lelystad wenselijk is. Mogelijk heeft u te maken met een lekkage of zit de afvoer van uw toilet verstopt. In beide gevallen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hulp krijgen. Bij een lekkage kan bijvoorbeeld waterschade aan uw woning ontstaan. Onze spoedservice staat 24/7 voor u klaar!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button