Veelgestelde vragen

Loodgieters zijn gespecialiseerd in leidingen en pijpen. Vroeger waren de pijpen gemaakt van lood, dit is de reden achter de naam loodgieters. Tegenwoordig weten loodgieters wat van allerlei installatietechnieken af, zowel oude als nieuwere ontwikkelingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld waterleidingen, sanitair, cv-ketels en verwarmingen installeren. Ook kunnen ze helpen met riolering. Naast installaties doen ze ook onderhoud en reparaties. Wanneer u last heeft van een lekkage komt u met een loodgieter in aanraking. Geïnteresseerd in een loodgieter? Bel ons dan via: 0320-710928.

Een verstopping hoeft geen groot probleem te zijn. Het kan voorkomen worden door producten als natte schoonmaakdoekjes en maandverband niet door te spoelen. Mocht er toch een verstopping zijn ontstaan, dan is dit makkelijk op te lossen door met een ontstopper aan de slag te gaan. Ook zijn er verschillende chemische producten die gemaakt zijn om te ontstoppen. Als het u zelf niet lukt om van de verstopping af te komen, dan kan een loodgieter van ons u verder helpen.

Op de vraag wat een loodgieter kost is niet eenduidig antwoord te geven. Er zijn een aantal zaken die de prijs bepalen, deze zaken zijn afhankelijk van de situatie. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het aantal uren dat een loodgieter nodig heeft. Ook de aard van de klus zelf speelt mee in de uiteindelijke rekening. Verder zijn er de voorrijkosten. Dit is de prijs die u betaald om de loodgieter naar uw huis te laten komen. Wij bieden u voordelige prijzen aan. Wilt u meer weten? Bel dan: 0320-710928.

Een lekkage kan leiden tot waterschade. Om deze schade beperkt te houden is het handig om de hoofdkraan dicht te draaien. Ook is het handig om te weten waar de lekkage vandaan komt. Hier kunt u zelf naar op zoek, maar een loodgieter kan hier eventueel bij helpen. Verder is het zaak een loodgieter te bellen om de lekkage te repareren. Loodgieters hebben hiervoor namelijk het juiste gereedschap en de expertise.

De grootte van uw woning speelt een belangrijke rol bij het kiezen voor een cv-ketel. Voor een kleine woning hoeft de cv-ketel niet heel veel vermogen te hebben. Een vermogen van 18 kW is dan vaak voldoende, terwijl een grotere woning juist weer vraagt om een cv-ketel met meer vermogen. Gemiddeld genomen vergt een eengezinswoning, die tussen een kleine en grote woning inzit, een cv-ketel van 24 kW.

Wij werken in en rondom Lelystad. Weet u niet zeker of wij u kunnen helpen? U kunt ons altijd bellen via: 0320-710928.

Wij zijn bereikbaar via: 0320-710928. Mocht u met spoed een loodgieter nodig hebben, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Call Now Button