Lekkage in Lelystad opsporen en herstellen

Een lekkage kan voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan rottend hout, vochtplekken op uw muren, enzovoorts. Niet alleen zal het u veel tijd kosten om een dergelijke schade te (laten) herstellen. Ook kan een verhoogde luchtvochtigheid in huis slecht zijn voor uw gezondheid. Mensen met spier- en gewrichtsklachten zullen hier sneller last van krijgen, mensen met astma zien hun klachten toenemen, enzovoorts. Daarbij kunnen er op deze vochtplekken schimmels groeien. De schimmels kunnen zelfs zonder deze aan te raken schadelijk zijn voor uw gezondheid. Reden genoeg om een lekkage in Lelystad in een vroeg stadium te laten verhelpen.

Oorzaken van een lekkage in Lelystad

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken aan te wijzen voor een lekkage in Lelystad. Zo kunnen leidingen op een verkeerde wijze aangesloten zijn, waardoor er speling is ontstaan tussen buizen. Ook kan een leiding in de wintermaanden geknapt zijn, waarbij het water uit de leiding sijpelt. Naast lekkage rond waterleidingen, kunnen ook afvoerleidingen de bron van een lekkage vormen. Mogelijk zijn sanitaire voorzieningen niet goed op de afvoerleidingen aangesloten, waardoor er speling ontstaan is. Net als bij de speling rond leidingbuizen, kan er ook nu vocht uit de afvoer sijpelen.

Lekkage op laten sporen door onze loodgieters

lekkage Lelystad

Onze loodgieters hebben niet alleen een ruime ervaring in het opsporen van lekkages. Ook beschikken wij over diverse hulpmiddelen, die dit aanzienlijk makkelijker maken. Op deze manier neemt de kans af, dat er onnodig veel hak- en breekwerk aan uw woning moet worden uitgevoerd. Voorheen was het niet ongebruikelijk om een muur open te halen, om zo tot de bron van een lekkage te kunnen komen. Met de moderne hulpmiddelen is dit tegenwoordig gelukkig vaak niet meer noodzakelijk. Nadat de bron van de lekkage gevonden is, zullen onze loodgieters direct voor een passende oplossing zorgen. Vaak betekent dit dat een leiding opnieuw gelegd wordt, dat een geknapte leiding vervangen wordt, enzovoorts.

Met spoed een lekkage in Lelystad oplossen

Niet alleen tijdens kantoortijden kunt u op onze hulp rekenen bij het oplossen van een lekkage in Lelystad. Ook op de late avond staan we voor u klaar! Onze spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken om lekkages met spoed op te lossen. Zeker bij een geknapte leiding, wilt u de kapotte leiding zo snel mogelijk laten vervangen. Neem contact met ons op, om een loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Lelystad bij u langs te laten komen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button