Wat te doen bij lekkage?

lekkage Lelystad
Blog

wat te doen bij lekkage acuutAllereerst: bepaal om wat voor lekkage het gaat. Een lekkage is vervelend, maar in sommige gevallen niet acuut. Heeft u te maken met een niet-acute lekkage, dan is het zaak om zo snel mogelijk de oorzaak van het lek te achterhalen. Maar het kan zonder stress: de lekkage is al geschied, u weet al dat u aan de buurt bent, het is nu alleen nog maar zaak om het zo veel als mogelijk op te lossen.

Bij een acute lekkage is dat anders. Van een acute lekkage is sprake als u bij een fikse regenbui het water langs de muren ziet lopen of als u de leiding in de woonkamer bij wijze van spreken hoort scheuren. Dan moet u direct in actie komen, want dat water stopt niet uit zichzelf met stromen. Draai die hoofdkraan direct dicht! Waarschijnlijk was u dat toch wel van plan en is dit een wat overbodig advies, maar we willen u hem toch graag meegeven.

Bij een acute lekkage is het verder zaak om zo snel als mogelijk een expert in te schakelen om de fout te herstellen. Zeker in de winter of als het de centrale verwarming betreft. In ieder geval is het altijd raadzaam om zo snel als mogelijk de loodgieter te bellen. Bij acute lekkages en in sommige gevallen ook bij niet acute lekkages, kan hij u verder op weg helpen en zorgen voor het broodnodige beperken van verdere schade en het herstellen van de fout of het probleem.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button