Overstappen op een combiketel? Verstandig!

cv-ketel reparatie
Blog

Veel oudere woningen maken momenteel gebruik van de conventionele combinatie van een losse boiler en losse CV ketel. Tegenwoordig zijn er door de technologische ontwikkelingen in de afgelopen jaren echter betere oplossingen om uw woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een combiketel? Zoals de naam van dit apparaat al doet vermoeden, combineert een combiketel een losse CV ketel met een losse boiler of geiser tot een geheel. Dit kan u enerzijds een flink financieel voordeel opleveren en anderzijds draagt u bij aan een beter milieu, door de zuinigere werking van een combiketel!

Voordelen van combiketel

Een combiketel heeft verschillende voordelen, ten opzichte van een combinatie van twee losse apparaten. Allereerst hoeft u met een combiketel maar een aansluiting in uw woning te laten maken en ook slechts een apparaat te laten onderhouden. Dit is enerzijds goedkoper en scheelt u anderzijds ook tijd! Daarbij is een combiketel veel energiezuinige dan de combinatie van twee apparaten, wat u jaarlijks zult merken op de energierekening.

Nog niet overtuigd? Een nieuwe CV ketel is vrijwel even duur als een beginnersmodel van een combiketel! Iets meer betalen is in dit geval echter aan te raden, omdat u op lange termijn veel rendement kunt behalen uit een combiketel. Zo zult u in de eerste jaren steeds een deel van uw investering terugverdienen en op lange termijn enkel winst maken. De loodgieter in Lelystad kan u meer vertellen over de precieze mogelijkheden en werking van een combiketel.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button