Oplossingen voor problemen met uw CV ketel

cv-ketel problemen
Blog

Een nieuwe CV ketel kan voor een aantal problemen zorgen. Misschien weet u niet welke draden u moet gebruiken om uw ketel aan te sluiten. Het kan ook zijn dat uw ketel niet aan of uit slaat. Voor deze problemen zijn er oplossingen. Wij helpen u graag op weg zodat u een warme woning mag hebben tijdens de koude winterdagen.

Gebruik de juiste draden

cv-ketel problemenAls u niet zeker weet welke draden u moet gebruiken, probeer de draden dan niet één voor één uit. Dit kan gevaarlijk zijn en voor blijvende schade zorgen. Controleer of u de juiste draden heeft. Als u hier niet zeker van bent, zoek dan naar de ketellijst op internet. Er zijn namelijk bepaalde draden die bij een bepaald type CV ketel en thermostaat horen. Als u er nog steeds niet uitkomt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u verder helpen met het zoeken naar de juiste draden.

De oplossing van het niet aanslaan van uw thermostaat

Het kan zijn dat uw thermostaat niet aan of uit slaat terwijl u deze netjes heeft aangesloten en de stekker in het stopcontact heeft gedaan. Dit kan verschillende redenen hebben. Het schakelcontact van de thermostaat bevindt zich op de bodemplaat van de CV ketel. De bodemplaat van de ketel staat in contact met de voorkant en deze twee moeten op elkaar afgestemd zijn. Als dit niet zo is, denkt de voorkant van de thermostaat dat hij uitstaat. Het is dus belangrijk dat u deze twee delen van de ketel op elkaar afstemt.
Voorkom een koude winter. Als u nog onbeantwoorde vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij willen u graag helpen.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button