Hoe kunnen lekkages worden verholpen?

Blog

Een lekkage kan voor een vervelende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmel- en zwamvorming op uw muren. De luchtvochtigheid in uw woning zal eerst verlaagd moeten worden, alvorens u een dergelijke schade kunt herstellen. Dit betekent dat u een lange tijd tegen deze schimmel op uw muur aan moet kijken! Ook kan een lekkage voor houtrot zorgen. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. In het bijzonder wanneer het houtrot zich in uw houten dakconstructie bevindt. Reden genoeg om een lekkage zo snel mogelijk te laten herstellen!

Een lekkage verhelpen is geen eenvoudige klus. Hoe vindt u bijvoorbeeld de bron van een lekkage? Hoe zorgt u dat de luchtvochtigheid verlaagd wordt? Enzovoorts. Onze loodgieters in Lelystad helpen u graag bij het verhelpen van lekkages in huis. Door loodgietersklussen aan een loodgieter over te laten, maakt u de kans op een lekkage minimaal.

Bron van een lekkage achterhalen

Lekkages verhelpen begint bij het achterhalen van de bron van een lekkage. De bron van de lekkage kan in verschillende vormen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een leiding die geraakt is tijdens boorwerkzaamheden. Of wat te denken van een leiding die op een verkeerde manier is aangelegd? In dit geval ontstaat er speling tussen leidingstukken, waarlangs het water uit de leidingen lekt. Naast deze voorbeelden zijn er nog verschillende andere bronnen van lekkages te bedenken.

Onze loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen, om de bron van de lekkage voor u te achterhalen. Voorheen was het vaak noodzakelijk om muren of vloeren open te halen, maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. Zo voorkomen we dat u nog een lange tijd in het puin blijft zitten.

Lekkage verhelpen in uw woning

Nadat de bron van de lekkage gevonden is, kunnen onze loodgieters deze voor u verhelpen. Vaak is het voldoende om de beschadigde of verkeerd aangelegde leiding te vervangen. Mocht u de bron van de lekkage zelf al gevonden hebben, dan kunt u deze leiding afdekken met een vochtige doek of een stukje stevige tape. Voor een structurele oplossing kunt u vervolgens onze loodgieter inschakelen.

Voor het verhelpen van lekkages kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen. Onze spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u ook op de late avond en zelfs in het weekend op onze hulp rekenen! Met het verhelpen van welk type lekkage kunnen onze loodgieters in Lelystad u van dienst zijn?

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button