Direct uw cv repareren? De loodgieter geeft u tips!

Blog

Wanneer u momenteel hinder ondervindt van een storing in uw cv-ketel, wilt u deze zo snel mogelijk laten verhelpen. Voor het verhelpen van de cv-storing kunt u de hulp van de loodgieters van ons loodgietersbedrijf inschakelen. Soms is het echter mogelijk om de kapotte cv zelf te repareren! Door de foutcode op het display van de cv-ketel op te zoeken in de handleiding van de cv-ketel weet u precies welke stappen u moet zetten om de cv-storing op te lossen. In sommige gevallen blijkt het resetten van de cv-ketel voldoende te zijn om de kapotte cv direct te repareren. Mocht het resetten van de cv-ketel niet voor de gewenste oplossing zorgen, dan kunt u de hulp van de loodgieter alsnog inschakelen.

Tip: bent u de handleiding van de cv-ketel in uw woning kwijt? Zoekt de handleiding op internet op! Van veel moderne cv-ketels wordt een digitale handleiding aangeboden op de website van de fabrikant.

Onderhoud voorkomt de noodzaak van een cv repareren

Onze loodgieters raden woningbezitters ten zeerste aan om de cv-ketel in hun woning in ieder geval eens per twee jaar te laten onderhouden. Door onderhoud aan de cv-ketel uit te voeren kunnen versleten onderdelen tijdig vervangen worden om storingen te voorkomen. Ook zal een loodgieter de cv-ketel volledig reinigen, om te voorkomen dat stofhopen de werking van de cv-ketel negatief beïnvloeden. Het wordt aangeraden om de cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar te laten onderhouden.

Advies over een nieuwe cv-ketel

Mocht het repareren van uw kapotte cv niet langer rendabel blijken te zijn, dan kan onze loodgieter u tips geven over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Denk bijvoorbeeld eens na over de aanschaf van een combiketel, waarin een losse boiler en losse cv-ketel gecombineerd worden.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button