De leaktracktechniek

leaktracking
Blog

leaktrackingStel dat u jarenlang hard hebt gewerkt en hard hebt gespaard. Dan heeft u op een gegeven moment een flinke som geld tot uw beschikking en wilt u iets moois aanschaffen. U besluit een groot zwembad aan te leggen of beter nog: een vijver met van die mooie, dure koikarpers. Maar al snel komt u tot de conclusie dat er iets aan de hand is. Het waterniveau in de vijver zakt tot bedenkelijke waarden of u heeft het idee dat het zwembad leegloopt. Vervelend, want nu moet u aan de bak om te bepalen waar deze lekkage zit en hoe u die op kunt lossen.

Als het geen direct zichtbare leidinglekkage is, heeft u over het algemeen een grotere expert nodig dan de loodgieter. Gelukkig werken lekdetectiebedrijven met een aantal technieken die wel goed kunnen helpen bij het traceren van lekkages in zwembaden, vijvers en eventueel ander buitenwater. De leaktracktechniek is er daar één van. Door een stroomdraad over het water te spannen en daar een elektrisch signaal doorheen te sturen, kan via een meetapparaat gezien worden waar in het veld de stroom weglekt.

U weet dan dat er op die plek sprake is van een lekkage. Deze techniek werkt zo wel voor vijvers als voor zwembaden en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig lekkages op te sporen. Vraag bij het gespecialiseerde bedrijf gelijk even na of ze het probleem nog datzelfde moment ook voor u op kunnen lossen. Anders moet u daarvoor weer een andere expert bellen en dat is zonde van de tijd.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button