Een buitenkraan laten afsluiten? Schakel loodgieter uit Lelystad in!

Nieuws

Veel woningbezitters vinden het afsluiten van de buitenkraan een vervelende klus. Niet alleen zit de afsluiter voor de buitenkraan vaak in de kruipruimte onder uw vloer, ook is het afsluiten van de buitenkraan net iets om te vergeten voor de wintermaanden. Schakel de loodgieter in Lelystad in om deze klus voor u uit te laten voeren. De loodgieter uit Lelystad heeft een ruime ervaring in het afsluiten van de buitenkraan, waardoor dit klusje snel en vakkundig voor u is uitgevoerd.

Tip: gebruikt u de buitenkraan in de winter nog? Het afsluiten van de buitenkraan door de loodgieter in Lelystad is dan sterk af te raden. Beter is het om uw leidingen te laten isoleren met piepschuim. Hierdoor wordt de kans op het knappen van de leidingen minimaal.

 

Loodgieter uit Lelystad helpt bij afsluiten buitenkraan

De loodgieter in Lelystad zoekt bij het afsluiten van uw buitenkranen eerst naar de plek waar de afsluiter van de buitenkraan zich bevindt. Dit is vaak onder de afvoer van uw gootsteen of in de kruipruimte van uw woning. Daarna zal de loodgieter de afsluiter voor u omdraaien, wat vaak gebeurt met een speciaal sleuteltje. Bent u dit sleuteltje kwijt? Geen probleem voor de loodgieter uit Lelystad. De loodgieter beschikt over een universeel sleuteltje waarmee de meeste boutjes kunnen worden omgedraaid.

 

Loodgieter in de lente opnieuw inschakelen

In de lente wilt u de buitenkranen wellicht direct weer kunnen gebruiken. Maak daarom direct een nieuwe afspraak met de loodgieter in Lelystad, zodat de loodgieter u in het voorjaar opnieuw kan helpen bij het omdraaien van de afsluiter. De buitenkranen zijn na het omdraaien van de afsluiter direct weer te gebruiken.

Het is aan te raden om uw leidingen direct na te laten kijken op slijtage. Slijtage kan namelijk de bron van een vervelende lekkage vormen.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button