Bespaar op je stookkosten met goede cv-ketel

cv kapot Lelystad
Nieuws

Bespaar op je stookkosten met goede cv-ketel

Door te besparen op je stookkosten kun je op jaarbasis veel geld besparen. De kans is groot dat je nu nog een ouderwetse verwarmingsketel in je huis hebt. Hiermee gaat veel warmte en energie verloren, waar je wel gewoon voor betaalt. Dit is zonde van je geld. Daarom is het verstandig om over te gaan op een nieuwe, meer moderne cv-ketel.

Hoe besparen

goede cv-ketelOm te besparen op je stookkosten moet je op de eerste plaats je verwarmingsketel gaan vervangen voor een modernere cv-ketel. Op dit moment zijn er drie opties om uit te kiezen. De meest goedkope optie is de vr-ketel. Met het bedrag dat je je hieraan betaald behaal je een gemiddeld rendement van 90 procent. Dit houdt in dat er zo’n 10 procent van de energie niet wordt omgezet in nuttige warmte. Om wel een rendement van 100 procent (of hoger) te behalen, kun je kiezen voor een hr-ketel of voor een Hre-ketel. Deze zijn een stuk duurder, maar dat geld kun je binnen een paar jaar terugverdienen omdat je veel duurzamer warmte opwekt.

Waarde huis verhogen

Een andere bijkomstigheid van het laten installeren van een nieuwe cv-ketel, is dat het de waarde van je huis kan verhogen. Een hoog rendement levert namelijk geld op en dat is heel erg voordelig voor de toekomstige huizenbezitters. Je bespaart dus niet alleen geld op de stookkosten, maar je verdient er ook nog eens aan door de waarde van je huis te verhogen.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button