Bespaar op uw stookkosten met goede cv-ketel

cv kapot Lelystad
Nieuws

Bespaar op uw stookkosten met goede cv-ketel

Door te besparen op uw stookkosten kunt u op jaarbasis veel geld besparen. De kans is groot dat u nu nog een ouderwetse verwarmingsketel in uw huis hebt. Hiermee gaat veel warmte en energie verloren, waar u wel gewoon voor betaalt. Dit is zonde van uw geld. Daarom is het verstandig om over te gaan op een nieuwe, meer moderne cv-ketel.

Hoe besparen

goede cv-ketelOm te besparen op uw stookkosten moet u op de eerste plaats uw verwarmingsketel gaan vervangen voor een modernere cv-ketel. Op dit moment zijn er drie opties om uit te kiezen. De meest goedkope optie is de vr-ketel. Met het bedrag dat u hieraan betaald behaalt u een gemiddeld rendement van 90 procent. Dit houdt in dat er zo’n 10 procent van de energie niet wordt omgezet in nuttige warmte. Om wel een rendement van 100 procent (of hoger) te behalen, kunt u kiezen voor een hr-ketel of voor een Hre-ketel. Deze zijn een stuk duurder, maar dat geld kunt u binnen een paar jaar terugverdienen omdat u veel duurzamer warmte opwekt.

Waarde huis verhogen

Een andere bijkomstigheid van het laten installeren van een nieuwe cv-ketel, is dat het de waarde van uw huis kan verhogen. Een hoog rendement levert namelijk geld op en dat is heel erg voordelig voor de toekomstige huizenbezitters. U bespaart dus niet alleen geld op de stookkosten, maar u verdient er ook nog eens aan door de waarde van uw huis te verhogen.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button