Cv kapot in Lelystad

Wanneer je cv-ketel kapot is zorgt dit voor veel ongemakken. De verwarming werkt niet meer, je staat ineens onder een koude douche of de waterleiding raakt bevroren. Als je cv-ketel kapot is moet deze vervangen worden. Maar het kan ook zijn dat er een storing in je cv-ketel zit. Je kunt dit heel gemakkelijk controleren aan de codes die je cv-ketel aangeeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de thermostaat kapot is, dat de radiator koud is of de waterdruk te laag. Er kan ook een storing zitten in de waterpomp. Is je cv-kapot in Lelystad en ben je op zoek naar een ervaren monteur die deze kan repareren of vervangen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Storingsdienst

cv kapot LelystadOnze storingsdienst komt snel bij je langs wanneer je cv kapot is. Of het nou een storing betreft of wanneer de cv-ketel vervangen moet worden is erg vervelend. Wij zijn daarom 24 uur per dag bereikbaar voor storingen aan je cv. Eén van onze komt zo snel mogelijk bij je langs om te kijken wat er aan de hand is, en kan eventueel de cv-ketel vervangen. Je kunt de installatie van een nieuwe cv-ketel het beste overlaten aan een professional. Koolstofmonoxide gevaar wordt hiermee voorkomen. Onze installateurs zijn in het bezit van vakdiploma’s en zorgen ervoor dat je cv-ketel op een veilige manier wordt geïnstalleerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button